voeding

Gezonder eten & afslanken

Gezonder eten eventueel in combinatie met cholesterolarm, zoutarm (hypertensie), (pre)diabetes,…

GEZONDER ETEN is jouw focus. Je wil wel afvallen maar enkel op een gezonde manier? We helpen je graag. Jij vertelt ons waar je het nu moeilijk mee hebt. Lukt het je bv. niet om ’s avonds minder te snoepen of vind je het moeilijk om frisdrank te laten? Je hebt zelf al pogingen ondernomen, maar het lukt je niet alleen. Geen paniek, samen zoeken we uit hoe we jouw voedingspatroon het best kunnen aanpakken.

Tegenwoordig heeft de modale Belg vaak veel sociale bezigheden, staat men vaak onder druk op het werk, moeten de kinderen overal naartoe worden gebracht, verdwijnen slaap en sport naar de achtergrond en start men met junkfood te eten om tijd te winnen. Sluipend komen de kilo’s er jaar na jaar bij…  Binnen onze praktijk kan je jouw verhaal kwijt en maken we een stappenplan op om het totaalplaatje aan te pakken. Bent u de motivatie verloren? Geen probleem, samen trekken we met kleine stappen de verstoorde balans terug in evenwicht en werken we naar een haalbaar doel! Iedereen is steeds welkom, al dan niet op verwijzing van een arts. 

CHECK bij welke diëtiste jij jou het beste voelt. Onze aanpakken verschillen lichtjes van elkaar maar we hebben allemaal dezelfde intentie, namelijk samen met jou jouw gezondheid verbeteren. Stefanie past eerder gedragsverandering toe aan de hand van motiverende gespreksvoering en richt zich tot emotie-eters. Valerie helpt je op een meer gestructureerde manier op weg met een duidelijkere houvast, ideaal ook voor wie nog maar weinig van voeding af weet. Laura is een mix van ons beide, ze geeft je inzicht in je eetpatroon en helpt je met bewegingstips en voedingsrecepten verder op weg. Check ons elk apart en kom meer te weten over onze specialisaties.

Geprikkeld om samen met ons te werken op een one-on-one basis aan een geestelijke en lichamelijke gezondheid? Boek dan nu je onlineafspraak. 

Coaching en voedingsadvies door diëtiste Stefanie bij gezonde voeding, afslanken, vermageren, diabetes, hypertensie, te hoge cholesterol, zwangerschapskilo’s, spijsverteringsstoornissen,… te Gent.

Praktijk: Leeuwstraat 80 9000 Gent