Praktisch

Boekingswijze 

We werken met een online agenda systeem, waarbij je gemakkelijk een afspraak kan inboeken. 

Om continuïteit in jullie begeleiding en afspraken te garanderen leg je na het intakegesprek best meerdere afspraken tegelijkertijd vast. Zo hebben we ook een goed zicht op onze agenda. Een nieuwe levensstijl aangaan is een echt werkwoord. Uit de ervaring die we hebben opgebouwd weten we zeker dat het belangrijk is om elkaar in het begin frequent te zien. Om zowel inhoudelijk als praktisch voldoende info te krijgen. Dit geeft uiteindelijk de beste slaagkansen! 

Bezetting van de praktijk 

Klik op de naam van de diëtiste (in het uurrooster hieronder) en dan ziet u onmiddellijk de eerste mogelijke vrije afspraak.  

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Stefanie 
10u-15u
Karen
13u -22u
Louise
13u -22u 
Valerie
10u- 20u
Stefanie
10u -15u
Karen
3de zaterdag v/d maand
10u – 16u
 
 
 
 
Karen
16u30-18u30
Louise 
4de  zaterdag van de maand
9u – 13u

Er kan worden afgeweken van het uurrooster (bv. bij ziekte of vakantie), maar dan ziet u de correcte bezetting in onze online agenda.

Afspraak annuleren 

Een afspraak gemaakt, maar je kan toch niet komen? Niet zo erg. Je kan kosteloos tot 48 uur op voorhand annuleren. Zo niet, zijn we genoodzaakt om het bedrag van de consultatie aan te rekenen. Dit omdat we de praktijk en de agenda vrijhouden om u te helpen en omdat andere mensen ook graag op het door u gekozen moment willen langskomen. Dank voor begrip. 

Betalingswijze 

Betalen is enkel mogelijk cash of via bancontact app, achteraf betalen is niet mogelijk. Dit om wanbetaling te vermijden.