overige

Voor bedrijven

Stefanie is een vlotte spreekster die op een enthousiaste en heldere manier betrouwbare informatie over gezonde voeding kan overbrengen naar het publiek. Een aanrader! – CM, dienst gezondheidsbevordering  – 

 

Een voordracht geven is voor mij de ideale uitlaatklep! Iets begrijpbaar maken en duidelijkheid scheppen over de zovele onjuistheden over voeding. Mensen op een aangename manier warm maken voor een gezonder leven, dat is waarvoor ik het doe! Een voordracht kan gaan over een gezondheidsthema naar jouw keuze. Mijn favorieten: “Waarom vrouwen moeilijk afvallen”, “Help, ik ben suiker verslaafd, wat nu?”, maar we hebben er nog meer in petto of we maken er eentje op jouw vraag.

Boeiend toch de relatie tussen de gezondheid van je medewerkers en hun werkprestaties? Wij zijn ervan overtuigd dat vele lichamelijke klachten, concentratieverlies, stress op het werk of zelfs absenteïsme kunnen voorkomen worden door eenvoudige zaken zoals bv. tijd nemen om te lunchen of het blokje om wandelen tijdens de pauze i.p.v. de zoveelste koffie/cake break. Jij kan je medewerkers daartoe de kans bieden en op die manier een nog aangenamere werksfeer creëren.

Wens je input om een bepaald gezondheidsproject binnen je bedrijf op peil te zetten? Of zoek je een coach die medewerkers motiveert tot de gewenste gedragsverandering? Misschien zoek je enkel een gastspreker met de juiste achtergrond voor een infoavond? Alles kan, neem gewoon contact met me op (info@dietistedegelas.be) en dan bespreken we verder alle details. Uiteraard maken wij u een offerte op maat.  Lees na bij ‘over Stefanie’ waarom ik de geknipte persoon ben om u hierbij te helpen.