Over Stefanie

Hello,

ik ben Stefanie, 33 jaar en misschien binnenkort ook uw diëtiste?

Mijn jeugd bracht ik door in Aspelare, waar mijn ouders mijn zussen en mezelf in alle rust maar met oog voor creativiteit, speelsheid, sport, detail en gezondheid lieten opgroeien. Daaruit vloeide ook de keuze om een opleiding voedings- en dieetkunde te gaan volgen, wat ik achteraf aanvulde met een master in de medisch sociale gedragswetenschappen (optie gezondheidsvoorlichting) alsook een diploma HR management. Na mijn studies in Gent en Brussel, werd Gent mijn thuisbasis om te werken. Ik startte er mijn eerste praktijk in 2015, ook het jaar waarin ik voor het eerst mama werd van een grappig kereltje Fons. Ondertussen heb ik er ook nog een prachtige dochter bij, Babette.

Naast het motiveren en coachen van mensen om hun innerlijke schoonheid te verrijken ben ik ook gepassioneerd bezig met uiterlijke verzorging. Ik vulde mijn studies nog verder aan met een opleiding als schoonheidsspecialiste in avondonderwijs en een dagopleiding make-up artiest bij MUD. Zoals je kan lezen ben ik een echte multipotential ( wie graag meer hierover wil weten volg de link naar Emilie Wapnick TED talk), dit wil zeggen dat ik enorm leergierig ben en mij graag verdiep in verschillende deelgebieden. Dit is voor mij de uitstekende basis om me verder te ontwikkelen als coach. Andere coachen naar een gezondere levensstijl, is meer dan enkel overdracht van kennis over voeding. Met alleen weten hoe je het moet doen bekom je nog niet het gewenst gedrag, resultaat of doel.

Zelfzorg, zelfliefde en persoonlijke groei zijn de drie kernwoorden die het best bij me passen! Je zelf genoeg waard vinden om goed voor jezelf te zorgen. Om deze boodschap aan meer vrouwen door te geven startte ik in 2018 met #dreamstofollow – een online platform voor vrouwen om hen te inspireren hun eigen droomdoelen en droomleven te creëren. Check out de nieuwe website www.stefaniedegelas.be met het coachingsaanbod.

Lees gerust mijn manier van werken na en laat je prikkelen en motiveren om samen met mij te werken op een one-on-one basis aan een geestelijke en lichamelijke gezondheid!

Specialisatie in:

  • Obesitas en overgewicht
  • Intuïtief eten
  • Emotioneel eten

Maak hier je afspraak online. 

Coaching en voedingsadvies door diëtiste Stefanie bij afslanken, vermageren, diabetes, hypertensie, te hoge cholesterol, zwangerschapskilo’s, spijsverteringsstoornissen,… te Gent.

Praktijk: Leeuwstraat 80 9000 Gent