Over Louise

Hello, ik ben Louise. 

Ik heb een passie voor voeding, coachen en kinderen. Het is zo fantastisch om hiermee dagelijks te kunnen bezig zijn. Eten heeft een heel belangrijke plaats in mijn leven. Het gaat voor mij gepaard met genot en gezelligheid en dat is ook wat ik graag aan jou wil doorgeven! Daarnaast vind ik het ook belangrijk om deskundig te zijn in mijn vakgebied en daarom schoolde ik me ook (na het behalen van mijn Bachelor voedings- en dieetkunde) verder bij én ik zocht mijn eigen unieke werkwijze.  Ik begeleid volwassenen met overgewicht en obesitas, maar ben ook gespecialiseerd om aangepaste technieken toe te passen in de begeleiding van kinderen met overgewicht en obesitas. 

 

Specialisatie in:

 • Overgewicht, obesitas, afslanken voor volwassen én kinderen! 

Mijn unieke werkwijze:

 • De eerste pijler: oplossingsgericht werken! 
  Hierbij leg ik de focus eerder op het zoeken naar oplossingen, dan de eindeloze analyse van problemen. Bij kindercoaching maak ik gebruik van de ‘Kids’ Skills’ methode. Samen met je kind buigen we problemen om tot vaardigheden. Vervolgens krijgt je kind de kans om deze vaardigheden op een speelse wijze te ontwikkelen.
 • Tweede pijler: visueel werken
  Tijdens de consultaties maak ik regelmatig gebruik van visuele materialen om je creativiteit te stimuleren of bepaalde (lichamelijke) processen te verduidelijken.
 • Derde pijler: op maat werken
  Ik geloof er in dat je over voldoende vaardigheden, ideeën en andere eigenschappen beschikt om tot een oplossing te komen. Jij bent namelijk expert wat betreft je eigen leven en het is mijn taak om een advies te geven dat hierbij aansluit. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden, dan verkennen we samen hoe je deze vaardigheden kan aanleren.
 • De duur van de begeleiding is afhankelijk van de situatie, je doelstellingen, je motivatie en je mogelijkheden.

Maak hier je afspraak online.