Over het team

Hello,

fijn dat je ons team wil leren kennen! 

Je vraagt je misschien af waarom we met zoveel diëtisten binnen één praktijk werken?! Wel, dat is omdat we van mening zijn dat de “diëtiek” een zeer ruim gebied is en dat je als diëtiste nooit alle problematieken als de beste onder de knie kan hebben. Als cliënt heb je snel de juiste begeleiding nodig, daarom hebben wij een diëtistenteam samengesteld waarbij elk van ons gespecialiseerd is in bepaalde deelgebieden (o.a. emotie-eten, FOD-map, allergieën, voedselintoleranties, overgewicht en obesitas bij volwassen en kinderen, vegetarisme,…). Zo kunnen wij jou met het allerbeste advies het snelst verder helpen. 

Lees zeker eerst even wie wie is, zodat jij een weloverwogen keuze kan maken bij welke diëtiste je wenst op te starten.  Een verkeerde keuze gemaakt? Geen paniek, stel dat jij of wij tijdens het intakegesprek opmerken dat je beter bij iemand anders kan worden begeleid,  dan doen wij (mits jouw toestemming) het nodige voor een overdracht van jouw dossier. Je kan dan zonder opnieuw een intakegesprek te moeten doen bij een collega verder geholpen worden. We bieden dit aan, omdat we écht willen dat jij direct op de juiste plaats bent en de aanpak krijgt die je verdient. 

Wat zijn de verschillen?

  • Stefanie past gedragsverandering toe (en een haar eigen ontwikkelde intuïtief eten methode in combinatie met technieken uit de motiverende gespreksvoering). Ze richt zich voornamelijk tot emotie-eters en daarnaast heeft ze nog als favoriete doelgroep studenten. 
  • Karen heeft een meer holistische benadering in combinatie met wetenschappelijk onderbouwde kennis. Alles over meer energie en uitputting of ziekte voorkomen is haar ding. 
  • Laura geeft je inzicht in je eetpatroon en helpt je met bewegingstips en voeding recepten verder op weg. Veggie- en sportvoeding is haar niet onbekend! 
  • Louise werkt oplossingsgericht, visueel en op maat van het probleem. Zij is tevens gespecialiseerd in de doelgroep: kids met overgewicht. 
  • Valerie helpt je op een meer gestructureerde manier op weg (met een duidelijke houvast). Ideaal ook voor wie nog maar weinig van voeding af weet! Ze is tevens ook Sana-coach. 

Wij leren ook graag jou kennen!   

Laat je prikkelen en motiveren om samen met één van ons te werken op een one-on-one basis aan een geestelijke en lichamelijke gezondheid! Lees gerust bij elk van ons nog eens gedetailleerd na wie we zijn en wat onze manier van werken is! We verwelkomen je graag binnen onze praktijk. Maak je afspraak. 

Liefs, van het voltallige team!  

Coaching en voedingsadvies door diëtiste Stefanie bij afslanken, vermageren, diabetes, hypertensie, te hoge cholesterol, zwangerschapskilo’s, spijsverteringsstoornissen,… te Gent.

Praktijk: Leeuwstraat 80 9000 Gent