Manier van werken

Samen gaan we op een motiverende en enthousiaste manier op zoek naar het voor jou best passend voedings- of dieetadvies. Tijdens de eerste consultatie nemen we een voedingsanamnese af. Hierbij gaan we uw huidig voedings- én leefpatroon na. Aan de hand van die anamnese stellen we samen bij een tweede consultatie een haalbaar actieplan op. Tijdens elke volgende consultatie wordt uw evolutie besproken. Samen kijken we waar de moeilijkheden liggen, kan u terecht met vragen, geven we tips qua receptuur, het dagdagelijkse boodschappen doen, feestjes en restaurantbezoeken. Afhankelijk van bij wie je begeleiding volgt, voeren we om de zoveel consultaties een BIA meting uit (bekijken van de verhouding vet- en spiermassa) zodat we een verandering in lichaamssamenstelling in kaart kunnen brengen. Aanvullend kan u ook kiezen voor een combinatieconsultatie (gesprek + gelaatsverzorging), dit is wel enkel mogelijk bij Stefanie.

Mensgerichte aanpak

Wij benaderen je vanuit het feit dat je een uniek persoon bent en dat niet gelijk welk voedings- of dieetadvies bij jou past. Daarom nemen we onze tijd jou en je eetgewoonten beter te leren kennen. We houden rekening met verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op jouw specifieke voeding- en levensstijl, factoren zoals bv. stress, vermoeidheid, tijdsgebrek, geen steun van de partner, …

Je krijgt ook uitgebreid de kans om ons te vertellen welke diëten je vroeger reeds uitprobeerde en wat er voor jou al dan niet werkte. Wij combineren dan verschillende methoden bovenop onze eigen manier van werken, zodat we jou een persoonlijke behandeling op maat kunnen aanbieden die jou echt vooruit helpt!

Motiverende gesprekken

Bij ons moet je net geen angst hebben om na een ‘slechte periode’ terug naar de praktijk te komen. Want wij begrijpen dat iedereen wel eens een dipje heeft of een terugval kent. Het is net dan dat we er extra hard voor je zijn! Wij zullen je motiveren zodat je zelf de moed terugvindt om je te herpakken en dat je de vooropgestelde gezondheidsdoelen alsnog bereikt.

Maak je afspraak. 

Coaching en voedingsadvies door diëtiste Stefanie bij afslanken, vermageren, diabetes, hypertensie, te hoge cholesterol, zwangerschapskilo’s, spijsverteringsstoornissen,… te Gent.

Praktijk: Leeuwstraat 80 9000 Gent