Studenten

ETEN en STUDEREN. Ben jij ook op ook zoek naar het ultieme middel dat je schoolprestaties kan verbeteren? Maar heb je jezelf een ongezonde levensstijl eigen gemaakt tijdens de voorbije studentenjaren? Laat je dan niet vangen aan alle SUPERFOODS maar pak je huidige eet-, slaap- en drinkgewoonten aan! ETEN en STUDEREN beïnvloeden elkaar wederzijds, dus pak het slim aan en geef nieuw voedsel aan je geest! Nood aan advies, tips en tricks of kookadvies?

Wij helpen je graag. Lees meer over ons en en bekijk hieronder een paar extra voordelen voor studenten:

Studentenkorting

Er zijn speciale kortingen voor studenten (voor meer info zie tarieven) op vertoon van je studentenkaart.

Opvolgconsultaties in groep

Dit is een concept speciaal ontwikkeld voor studenten. Hierbij kan je samen met andere leeftijdsgenoten je vragen of problemen bespreken. Jullie kunnen zo gaandeweg elkaars steun en toeverlaat worden en wie weet wel samen gaan lopen of koken?

Hoe gaat dit precies in zijn werk? Ofwel volg je de opvolgconsultaties samen met iemand die je kent uit je privéleven ofwel stel ik je aan iemand voor waarvan ik aanvoel dat jullie veel gemeenschappelijk hebben om verder samen de opvolgconsultaties te volgen. In beide gevallen volgen jullie de eerste twee consultaties eerst apart. Deze blijven individueel omdat ze inspelen op jouw persoonlijke situatie en levensstijl.

Kok op kot

Ligt je probleem voornamelijk bij het bereiden van de maaltijden? Dan koken we gewoon samen een lekkere menu, op jouw kot of op een andere door jou gekozen locatie. Je kan de kosten eventueel delen door enkele vrienden uit te nodigen op deze kookworkshop. Alles hieromtrent is bespreekbaar. Voor meer info mail of telefoneer me via het contactformulier (zie contact).

Maak je afspraak. 

Coaching en voedingsadvies door diëtiste Stefanie bij afslanken, vermageren, diabetes, hypertensie, te hoge cholesterol, zwangerschapskilo’s, spijsverteringsstoornissen,… te Gent.

Praktijk: Leeuwstraat 80 9000 Gent