Gezond eten & afslanken

Tegenwoordig heeft de modale Belg vaak veel sociale bezigheden, staat men vaak onder druk op het werk, moeten de kinderen overal naartoe worden gebracht, verdwijnen slaap en sport naar de achtergrond en start men met junkfood te eten om tijd te winnen. Sluipend komen de kilo’s er jaar na jaar bij…  Je voelt je niet meer lekker in je vel, hebt overgewicht of een storend buikje. Je wil afvallen maar enkel op een gezonde manier? We helpen je graag! 

 Jij vertelt ons waar je het nu moeilijk mee hebt. Lukt het je bv. niet om ’s avonds minder te snoepen of vind je het moeilijk om frisdrank te laten? Je hebt zelf al pogingen ondernomen, maar het lukt je niet alleen? Geen paniek, we zoeken samen we uit hoe we jouw voedingspatroon het best kunnen aanpakken! Binnen onze praktijk kan je jouw verhaal kwijt en maken we een stappenplan op om het totaalplaatje aan te pakken. Bent u de motivatie verloren? Geen probleem, samen trekken we met kleine stappen de verstoorde balans terug in evenwicht en werken we naar een haalbaar doel! Iedereen is steeds welkom, al dan niet op verwijzing van een arts. 

Bij wie kan je terecht?

  • Bij ons allemaal: Stefanie, Valerie, Karen, Laura en Louise.
  • Kies de diëtiste waarbij jij het beste gevoel hebt! 
  • Onze aanpak verschilt van elkaar (lees meer onder team). 
  • We hebben dezelfde intentie: jou helpen om jouw gezondheidsdoelen te bereiken!
  • Check ons elk apart en kom meer te weten over onze specialisaties.

Maak je afspraak. 

Coaching en voedingsadvies door diëtiste Stefanie bij gezonde voeding, afslanken, vermageren, diabetes, hypertensie, te hoge cholesterol, zwangerschapskilo’s, spijsverteringsstoornissen,… te Gent.

Praktijk: Leeuwstraat 80 9000 Gent